S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

   ... Chcete se na něco zeptat, volejte (+420) 591 142 142, provolba 3. Jsme tady pro Vás od 8 do 17 hodin.

KATEGORIE

 

Naše firma nabízí kromě prodeje ekonomických systémů Money z titulu 
Konzultačního a prodejního centra (KPC)
rozsáhlou škálu podpůrných služeb a činností, kterými pokrýváme potřeby uživatelů
v Moravskoslezském kraji.
V naší nabídce naleznete také
nejrůznější doplňky a nadstavby
k tomuto nejrozšířenějšímu ekonomickému systému.
Náš tým specialistů je proškolen a certifikován přímo výrobcem, společností SOLITEA a.s

 

Servis výpočetní techniky, ekonomický a ERP software, POS hardware, servery, SW terminály      .... s komplexním poradenstvím a servisem!

KONTAKTY

Ing. Antonín Pohludka
Mírová 297/17
70300 Ostrava - Vítkovice
tel: +420 591 142 142
fax: není
apohludka(a)pimpala.cz

» Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů dle nařízení EK

 

Zásady ochrany a zpracování osobních údajů

Uživatel (kupující) potvrzuje, že provozovatel (prodávající) je oprávněn shromažďovat, uchovávat a zpracovávat osobní údaje uživatele v nezbytném rozsahu jméno, příjmení, adresa bydliště, e-mail, telefon, IP adresa včetně citlivých a jiných osobních údajů průběžně zpřístupněných uživatelem (dále jen „osobní údaje“), a to pro účely:

1.    plnění povinností vyplývajících ze žádosti, či smlouvy uzavírané s uživatelem,
2.    zasílání obchodních sdělení a dalších informací o podnikání provozovatele elektronickou cestou v souladu s příslušnými předpisy,
3.    plnění navazujících smluv, zejména smluv s dalšími dodavateli plnění pro provozovatele,
4.    plnění dalších zákonných povinností navazující na žádost uživatele nebo smlouvu uzavřenou s provozovatelem a její plnění a/nebo
5.    k ochraně oprávněných zájmů provozovatele před soudním, správním, či jiným řízením.

 

Tyto osobní údaje bude provozovatel dostatečně chránit, zpracovávat výhradně pro tyto účely a uchovávat po nezbytnou dobu trvání účelu. Provozovatel tímto řádně poučuje nositele údajů o jeho právech požadovat

1.    přístup k jeho osobním údajům a jejich opravu,
2.    výmaz a/nebo přenositelnost,
3.    právu vznést námitku proti zpracování,

to vše na e-mail provozovatele apohludka@pimpala.cz se lhůtou na vyřízení bezodkladně, ale nejpozději do 30 dnů dle čl. 15 až 23 Nařízení (EU) 2016/679. Uživatel má právo podat stížnost u dozorového úřadu (Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7).

Provozovatel je oprávněn v případě opakovaných nebo nedůvodných žádostí účtovat přiměřený poplatek za náklady spojené s vyřízením žádosti.

 

Souhlas s marketingovým účelem zpracování osobních údajů

Uživatel souhlasí, že ho může provozovatel kontaktovat za účelem marketingu produktů a služeb, zejména zasíláním obchodních sdělení e-mailem, telefonicky a/nebo poštou, kdy může uživatel obdržet různé informace o službách a produktech provozovatele a s ním spolupracujících osob v závislosti na preferencích a projeveném zájmu uživatele o různá témata a akce. Uživatel může svoje preference upravit v rámci uživatelského účtu nebo zasláním e-mailu na adresu apohludka@pimpala.cz

 

Za tímto účelem zaškrtnutím souhlasu vyjadřuje uživatel souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu kontaktních informací jméno, příjmení, adresa, e-mail, telefon za výše uvedeným účelem zasílání marketingových sdělení o produktech provozovatele a s ním spolupracujících osob e-mailem, telefonicky nebo poštou.

 

Tento souhlas může uživatel kdykoliv odvolat zasláním e-mailu na adresu apohludka@pimpala.cz.

ZWFjZWE1N